VMware problem z instalacją

Wszystko, co dotyczy kodowania E46. NCS Expert, INPA, kody błędów, porady, instrukcje instalacji przy użyciu VMware
SoszkaJ
Posty: 7
Rejestracja: 14/04/19, 18:17
BMW: E46 330i touring
Rok produkcji: 2002
Państwo: Polska
Województwo: łódzkie
Miasto: A
Kontakt:

VMware problem z instalacją

Post autor: SoszkaJ » 14/04/19, 18:25

Witam nie mogę zainstalować tego programu, wyskakuje mi błąd, że jest problem z generowanie kluczy SSL. Miał ktoś może tak i wie jak to ogarnąć?


Awatar użytkownika
scghost
Bywalec forum
Posty: 5108
Rejestracja: 11/04/15, 22:18
BMW: 320i
Rok produkcji: 2000
Państwo: Polska
Województwo: małopolskie
Miasto: Krakow
VIN: CF26066
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

VMware problem z instalacją

Post autor: scghost » 14/04/19, 20:37

masz zainstalowana jave na komputerze?
Obrazek
Moja zabawka :)
Moje youtuby -> -=klik=-
Okresy wymian i przeglądów -> >klik<

SoszkaJ
Posty: 7
Rejestracja: 14/04/19, 18:17
BMW: E46 330i touring
Rok produkcji: 2002
Państwo: Polska
Województwo: łódzkie
Miasto: A
Kontakt:

VMware problem z instalacją

Post autor: SoszkaJ » 14/04/19, 20:54

A wiesz że nie wiem, jest jakiś trop jak będę miał dostęp do kompa to sprawdzę, dzięki 😀

SoszkaJ
Posty: 7
Rejestracja: 14/04/19, 18:17
BMW: E46 330i touring
Rok produkcji: 2002
Państwo: Polska
Województwo: łódzkie
Miasto: A
Kontakt:

VMware problem z instalacją

Post autor: SoszkaJ » 15/04/19, 22:14

Niestety to nie java😐

Awatar użytkownika
yeti
Bywalec forum
Posty: 192
Rejestracja: 10/01/18, 19:22
BMW: 320
Rok produkcji: 1999
Państwo: Polska
Województwo: wielkopolskie
Miasto: swarzędz
Kontakt:

VMware problem z instalacją

Post autor: yeti » 16/04/19, 13:06

a czemu wyskakujesz z małą armatą do biedronki ?

virtualbox spokojnie daje radę, jak potrzebujesz gotowy obraz z inpą z virtualboxa to udostępnie.

a co do błędu która wersja, więcej szczegółów błędu


SoszkaJ
Posty: 7
Rejestracja: 14/04/19, 18:17
BMW: E46 330i touring
Rok produkcji: 2002
Państwo: Polska
Województwo: łódzkie
Miasto: A
Kontakt:

VMware problem z instalacją

Post autor: SoszkaJ » 23/04/19, 21:11

Wersja: VMware-player-2.5.0-118166
Pod koniec instalacji wyskakuje mi coś takiego: Setup failed to generate the SSL keys necessary to run VMware server. I żeby kliknąć by anulować instalację. Nie miałem jak wcześniej się dostać na forum, przepraszam, że dopiero teraz odpisałem. Mam kabel Viaken i chyba nie mogę innym programem się podpiąć niż tą kombinacją.

Awatar użytkownika
yeti
Bywalec forum
Posty: 192
Rejestracja: 10/01/18, 19:22
BMW: 320
Rok produkcji: 1999
Państwo: Polska
Województwo: wielkopolskie
Miasto: swarzędz
Kontakt:

VMware problem z instalacją

Post autor: yeti » 24/04/19, 9:02

problem jest z openssl, rozwiązanie tutaj

https://kb.vmware.com/s/article/1008179?lang=en_US

kabel viaken też mam i działa ok, virtualbox daje radę a jest prostszy wg mnie w obsłudze.
do virtualboxa wrzucę zaraz obraz z działającą INPA

SoszkaJ
Posty: 7
Rejestracja: 14/04/19, 18:17
BMW: E46 330i touring
Rok produkcji: 2002
Państwo: Polska
Województwo: łódzkie
Miasto: A
Kontakt:

VMware problem z instalacją

Post autor: SoszkaJ » 24/04/19, 20:24

Dziękuje Ci bardzo jutro mam nadzieję, że znajdę chwilę po pracy i sprawdze. :D

SoszkaJ
Posty: 7
Rejestracja: 14/04/19, 18:17
BMW: E46 330i touring
Rok produkcji: 2002
Państwo: Polska
Województwo: łódzkie
Miasto: A
Kontakt:

VMware problem z instalacją

Post autor: SoszkaJ » 01/05/19, 12:49

Nie mogę namierzyć tego pliku


ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Wróć do „Kodowanie”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości