Nie wiem, może ktoś był zielony i o tym nie pomyślał, albo po prostu wolał bez multifunkcji, bo niektórym bardziej tak się podoba. Chyba, że ktoś postanowił sprzedać całą instalację od multifunkcjizibi_j1 pisze:Jak ktoś zmienial na m pak kiere wystarczyło przełożyć z poprzedniej kiery panel multifunkcji. Jakiś grubszy wałek widzę. A wszystkie silniki poza 316i i 318i mają osprzęt pod tempomat

Na innym forum ktoś napisał, że jeśli posiada się multifunkcję to nie oznacza to, że posiada się również tempomat. Z tego co widziałem to wszystkie kierownice multifunkcyjne są takie same. Np ktoś nie chciał tempomatu, ale chciał sterowanie radia z kierownicy to przecież nie wyjęli mu przycisków tempomatu tylko po prostu tam zostawili - w razie jak by kiedyś chciał sobie zamontować

Ja nie potrzebuję akurat tempomatu, ale problem polega na tym, że w ogóle chyba nie widzi tej multifunkcji, bo z tego co wiem to przyciski powinny świecić się na pomarańczowo tak jak całe podświetlenie, a nie świeci, błąd 45 w inpa jest. Na radiu nie sprawdzę, bo mam kenwood'a, a nie oryginalne więc nie mam możliwości sprawdzenia, czy działa z radiem. Na razie chcę chociaż podświetlenie