No elegancko:) Ja bym wolał dołożyć 5 dyszek, a kupić to właśnie:) funkcja Bluetooth zawsze może się przydać:) tylko koniecznie z bursztynowym podświetleniem:) Na twoim miejscu, bym już nie czekał, tylko już dziś zamawiał:) Pozdrawiamkarlos163 pisze:Ja lukałem w mixelectronics i też za taką kasęBardzo mi się spodobało ale za 50pln w górę znalazłem coś takiego :
http://allegro.pl/alpine-cde-111rm-cde-111r-krakow-2-kolory-i1989181272.html
Co o tym myślicie ?
Uzywam go od lipca i jak do tej pory wszystko dziala bez problemu. Przed nim mialem jakiegos Blaupunkta (nie pamietam modelu) i po zmianie jakosc dzwieku zmienila sie na duzy plus. Nie przypuszczalem ze ori glosniki moga tak fajnie grac. Oczywiscie po zmianie glosnikow na markowe i wytlumieniu matami drzwi jakosc dzwieku napewno wzrosnie.karlos163 pisze:oo bardzo fajnie sie prezentuje.Oglądając je miałem zupełnie inne wrażenie, a jak Ci się sprawuje ? Niby Alpine to bardzo konkretna firma
, aczkolwiek miałem z nią bardzo mało styczności i nie byłem do końca przekonany co do tego wyglądu ale teraz to się zmieniło
Podpinalem do niego kilka (4 lub 5) roznych penow i z zadnym nie mialem problemu. Ostatnio smigam na takim:karlos163 pisze:...coś na forach wyczytałem, że port USB jest wybredny i nie wszystkie pendrive czyta
Przy montazu radyjka wyciag sobie panel klimatronika. Mozesz od spodu poukladac kostki za radiem, ewentualnie sprobuj sciagnac je troszke w dol - za panelem klimy tez jest troche wolnego miejscakarlos163 pisze:radyjko zakupione cde-120rmtylko mam problem z upchaniem go bo te kostki to porażka. Nie mieliście z tym problemu ?