Jakie radio kupić?

Pytania, porady, problemy dotyczące systemów audio, nawigacji satelitarnej i cb radia
karlos163
Bywalec forum
BMW: 320D
Rok produkcji: 2000
Państwo: Polska
Województwo: lubelskie
Miasto: Małaszewicz Duże

Post autor: karlos163 »

oo bardzo fajnie sie prezentuje :) .Oglądając je miałem zupełnie inne wrażenie, a jak Ci się sprawuje ? Niby Alpine to bardzo konkretna firma :good: , aczkolwiek miałem z nią bardzo mało styczności i nie byłem do końca przekonany co do tego wyglądu ale teraz to się zmieniło :D
BMW - Bardzo Mądry Wybór
FanatykBMW
BMW: e46
Rok produkcji: 2002
Województwo: wielkopolskie
Miasto: Konin

Post autor: FanatykBMW »

kolega postarał się i dodał fotki, jest to bardzo przyjemny sprzęcik:) sam go mam i polecam każdemu a szczególnie do BMW:) jednym słowem radyjko bezawaryjne, szybki czas reakcji i bardzo miłe w użytkowaniu. Dzisiaj byłem w Media Markt i ta właśnie alpinka jest w promocji za 349zł:)
karlos163
Bywalec forum

Ja lukałem w mixelectronics i też za taką kasę :) Bardzo mi się spodobało ale za 50pln w górę znalazłem coś takiego :

http://allegro.pl/alpine-cde-111rm-cde-111r-krakow-2-kolory-i1989181272.html

Co o tym myślicie ?
BMW - Bardzo Mądry Wybór
FanatykBMW
BMW: e46
Rok produkcji: 2002
Województwo: wielkopolskie
Miasto: Konin

Post autor: FanatykBMW »

karlos163 pisze:Ja lukałem w mixelectronics i też za taką kasę :) Bardzo mi się spodobało ale za 50pln w górę znalazłem coś takiego :

http://allegro.pl/alpine-cde-111rm-cde-111r-krakow-2-kolory-i1989181272.html

Co o tym myślicie ?
No elegancko:) Ja bym wolał dołożyć 5 dyszek, a kupić to właśnie:) funkcja Bluetooth zawsze może się przydać:) tylko koniecznie z bursztynowym podświetleniem:) Na twoim miejscu, bym już nie czekał, tylko już dziś zamawiał:) Pozdrawiam
karlos163
Bywalec forum

Pierwsza myśl właśnie taka była, żeby zamówić ;] ale coś na forach wyczytałem, że port USB jest wybredny i nie wszystkie pendrive czyta
BMW - Bardzo Mądry Wybór
noker7
Bywalec forum
BMW: E46 Sedan
Rok produkcji: 1998
Województwo: podkarpackie
Miasto:

Post autor: noker7 »

karlos163 pisze:oo bardzo fajnie sie prezentuje :) .Oglądając je miałem zupełnie inne wrażenie, a jak Ci się sprawuje ? Niby Alpine to bardzo konkretna firma :good: , aczkolwiek miałem z nią bardzo mało styczności i nie byłem do końca przekonany co do tego wyglądu ale teraz to się zmieniło :D
Uzywam go od lipca i jak do tej pory wszystko dziala bez problemu. Przed nim mialem jakiegos Blaupunkta (nie pamietam modelu) i po zmianie jakosc dzwieku zmienila sie na duzy plus. Nie przypuszczalem ze ori glosniki moga tak fajnie grac. Oczywiscie po zmianie glosnikow na markowe i wytlumieniu matami drzwi jakosc dzwieku napewno wzrosnie.

karlos163 pisze:...coś na forach wyczytałem, że port USB jest wybredny i nie wszystkie pendrive czyta
Podpinalem do niego kilka (4 lub 5) roznych penow i z zadnym nie mialem problemu. Ostatnio smigam na takim:
http://allegro.pl/hama-mini-4gb-najmniejszy-pendrive-nano-i1979529860.html
Fajny bo maly i wcale nie przeszkadza.... prawie go nie widac :good:
Obrazek
karlos163
Bywalec forum

No to mnie pocieszyłeś :D a HAMA MINI jeszcze dziś zamawiam, bo rzeczywiście jest spoko :beer:
BMW - Bardzo Mądry Wybór
karlos163
Bywalec forum

radyjko zakupione cde-120rm =@ tylko mam problem z upchaniem go bo te kostki to porażka. Nie mieliście z tym problemu ?
BMW - Bardzo Mądry Wybór
noker7
Bywalec forum
BMW: E46 Sedan
Rok produkcji: 1998
Województwo: podkarpackie
Miasto:

Post autor: noker7 »

karlos163 pisze:radyjko zakupione cde-120rm =@ tylko mam problem z upchaniem go bo te kostki to porażka. Nie mieliście z tym problemu ?
Przy montazu radyjka wyciag sobie panel klimatronika. Mozesz od spodu poukladac kostki za radiem, ewentualnie sprobuj sciagnac je troszke w dol - za panelem klimy tez jest troche wolnego miejsca :good:
Obrazek
karlos163
Bywalec forum

jutro coś właśnie takiego będę kombinował ;] ale nerwy zszarpałem przez te kable :evil: Mini dziś doszedł jest pięknie mały idealny do radyjka 8)
BMW - Bardzo Mądry Wybór
ODPOWIEDZ