kupiłem e46. trup? jak odratować?
- krop12
- Bywalec forum
- BMW: 330d
- Rok produkcji: 2003
- Państwo: Polska
- Województwo: podlaskie
- Miasto: Białystok
|To, że udało Ci sie odzyskać połowe kasy to znaczy ze koles wiedział co jest nie tak. Może udaj sie do mechanika co miał do czynienia z bmw i z podobnymi problemami abys nie wpakował sie w dodatkowe koszty
-
- Bywalec forum
- BMW: E46 318i n42
- Rok produkcji: 2002
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Miasto: Toruń
Jedz do mechanika bmw, zrób test spalin w układzie chłodzenia, niech zmierzy przy okazji kompresję na tlokach. Wtedy będzie wiadomo co robić dalej.
-
- Bywalec forum
- BMW: E46
- Rok produkcji: 1999
- Województwo: świętokrzyskie
- Miasto: Kielce
Moje BMW: e46
Okazało się ze niestety głowica jest pęknięta. Mechanik mówi zr nowa to kilka tysięcy i żeby szukać używki, ale znowu ja boje się ze kupie kolejna, która będzie walnięta. Co teraz ? Odrazu mówię ze nie chce żadnego swapa bo po pierwsze mało jeżdżę i 1.9 mi wystarcza mocy (zreszta to mój pierwszy samochód) po drugie nie chce ryzykować ze kupie padło silnik. Wole wyremontować ten i mieć pewność ze wszystko będzie latać. Może macie jakieś sprawdzone miejsca gdzie kupie głowice ?
Moje BMW: e46
Okazało się ze niestety głowica jest pęknięta. Mechanik mówi zr nowa to kilka tysięcy i żeby szukać używki, ale znowu ja boje się ze kupie kolejna, która będzie walnięta. Co teraz ? Odrazu mówię ze nie chce żadnego swapa bo po pierwsze mało jeżdżę i 1.9 mi wystarcza mocy (zreszta to mój pierwszy samochód) po drugie nie chce ryzykować ze kupie padło silnik. Wole wyremontować ten i mieć pewność ze wszystko będzie latać. Może macie jakieś sprawdzone miejsca gdzie kupie głowice ?
-
- Bywalec forum
- BMW: E46
- Rok produkcji: 1999
- Województwo: świętokrzyskie
- Miasto: Kielce
Trochę mi się pali czasowo
https://allegro.pl/show_item.php?item=8535231326 Nada się ?
https://allegro.pl/show_item.php?item=8535231326 Nada się ?
-
- Bywalec forum
- BMW: E46 3xxi
- Rok produkcji: 1998
- Województwo: lubelskie
- Miasto: LBL
O mnie chodzi, mam m43 w przyszłym tygodniu będzie do wzięcia. Wysyłka na palecie, lub odbiór osobisty.
Silnik zdrowy, nie było żadnych panewek ani nic w tym stylu. Mogę nagrać film z pracy i przejażdżki. Osprzęt sprawny poza stukająca disą.
Silnik zdrowy, nie było żadnych panewek ani nic w tym stylu. Mogę nagrać film z pracy i przejażdżki. Osprzęt sprawny poza stukająca disą.
-