Opornik, rezystor -zamiana na xenony

Wszystko, co dotyczy kodowania E46. NCS Expert, INPA, kody błędów, porady, instrukcje instalacji przy użyciu VMware
Radex7
Posty: 2
Rejestracja: 21/12/18, 13:43
BMW: BMW e46
Rok produkcji: 2002
Państwo: Polska
Województwo: wielkopolskie
Miasto: Poznań
VIN: JU74988
Kontakt:

Opornik, rezystor -zamiana na xenony

Post autor: Radex7 » 21/12/18, 13:49

Witam Panowie, przeszukałem wszystko na forum lecz nie znalazłem satysfakcjonującej odpowiedzi a mianowicie : miałem kolizję i wymieniłem lampy na xenony (wcześniej były zwykle) w moim przedliftowym bmw, pytanie czy jeśli zamontuję opornik /rezystor, chciałbym nadal zachować regulację świateł pokrętłem, czy po zastosowaniu tzw oszukiwaczacza wszystko będzie w porządku? Z góry dziękuję i pozdrawiam!


D3jw
Bywalec forum
Posty: 610
Rejestracja: 17/02/17, 20:36
BMW: E46 3xxi
Rok produkcji: 1998
Państwo: Polska
Województwo: lubelskie
Miasto: LBL
Kontakt:

Opornik, rezystor -zamiana na xenony

Post autor: D3jw » 21/12/18, 13:55

Nie, nie będzie w porządku.

Radex7
Posty: 2
Rejestracja: 21/12/18, 13:43
BMW: BMW e46
Rok produkcji: 2002
Państwo: Polska
Województwo: wielkopolskie
Miasto: Poznań
VIN: JU74988
Kontakt:

Opornik, rezystor -zamiana na xenony

Post autor: Radex7 » 21/12/18, 17:44

Czyli co należałoby zrobić aby bylo w porządku?

Awatar użytkownika
maniek21112
Specjalista
Posty: 4538
Rejestracja: 06/09/17, 8:18
BMW: 320d touring M47N 210ps/433nm 328ia sedan M52TU28
Rok produkcji: 2003
Państwo: Polska
Województwo: dolnośląskie
Miasto: Świdnica/Wrocław
Kontakt:

Opornik, rezystor -zamiana na xenony

Post autor: maniek21112 » 21/12/18, 17:52

Spróbować przekodować moduł świateł lub najlepiej wymienić go na odpowiedni.
Diagnostyka INPA ISTA NCS PASOFT pomoc w oględzinach Świdnica/Wrocław tel. 782-784-200
Mój czarnuch 328ia

D3jw
Bywalec forum
Posty: 610
Rejestracja: 17/02/17, 20:36
BMW: E46 3xxi
Rok produkcji: 1998
Państwo: Polska
Województwo: lubelskie
Miasto: LBL
Kontakt:

Opornik, rezystor -zamiana na xenony

Post autor: D3jw » 21/12/18, 20:18

Radex7 pisze:
21/12/18, 17:44
Czyli co należałoby zrobić aby bylo w porządku?
Dołożyć czujniki poziomowania i zmienić moduł świateł.


ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Wróć do „Kodowanie”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość