Tutaj się witamy :)
-
- BMW: 318i
- Rok produkcji: 2002
- Państwo: Polska
- Województwo: wielkopolskie
- Miasto: Leszno
Witam was serdecznie. Niedawno kupiłem używany model BMW 318i rocznik 2002 r. mam już go ponad 2 tygodnie, jestem ogólnie zadowolony , ale chyba za szybko się się ucieszyłem bo przed wczoraj zaczął mi telepać i cała skrzynia mi lata i kierownica. Mnie się zdaje że może to być cewka zapłonowa.. ale jutro jadę do mechanika i wszystko się okażę.. Napiszcie czy wy mieliście takie problemy jak ja..

-
- BMW: E46 316i
- Rok produkcji: 1999
- Województwo: mazowieckie
- Miasto: Sochaczew
Cześć wszystkim! Swoją "Grażynę" zakupiłem w kwietniu 2018r. Dlaczego BMW? Mój najlepszy kumpel pierwszy pokochał Bawarki.
A to sedan E36 1.8 pod maską, potem weszło dwu litrowe 6r, jakiś IS był po drodze też. Od dłuższego czasu chciałem być posiadaczem BMW ale ze względu stereotypów bałem się kupować czegoś takiego jak BMW. Więc stwierdziliśmy że takie E46 z M43 będzie na początek dobrym sprawdzianem żeby tą markę pokochać albo znienawidzić. Nie chcę innej marki już teraz. Mimo że to tylko 105km ale jednak ten samochód mnie nie nudzi i naprawy dla Janusza mechaniki też są do ogarnięcia. Co w niej robiłem? Czujnika ABS, zawór od odmy bo falowała sobie na jałowych. Sparciał też wąż od pompy powietrza wtórnego. Teraz czujniczek położenia wałka rozrządu i właśnie tu zaczęła się potrzeba zakupienia interfejsu.
Ale jest zrobione ponad 50kkm w tym z 30kkm na LPG i nic jej się nie dzieje większego i uciążliwego. Pozdrawiam wszystkich sympatyków!

-
- BMW: E46 325i
- Rok produkcji: 2002
- Województwo: łódzkie
- Miasto: Lodz
- VIN: PB75520
Witam wszystkich forumowiczów