Tutaj się witamy :)
-
- BMW: E46
- Rok produkcji: 1998
- Państwo: Polska
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Miasto: Bydgoszcz
siema . od ponad roku śmigam e46 sedan przedlift . ale to juz drugie e46 pod domem 

-
- BMW: E46 325xi Touring Individual
- Rok produkcji: 2005
- Województwo: śląskie
- Miasto:
Witam! Od niedawna stałem się posiadaczem e46 touring 325xi z 2005 roku
. To moje pierwsze BMW
Samochód przytargany ze Szwajcarii, mający niewielkie uszkodzenie od gałęzi, która przyplątała się na jego dach. No, ale cóż - wolę tak - i porządnie dać to zrobić, niż kupić jakiegoś ulepa niewiadomego pochodzenia, gdzie ktoś wjechał z ćwiartką i to jak rzeźnik. Do tej pory całkowicie bezwypadkowy (ogarnięte miernikiem i sprawdzone przez blacharza). Przebieg 129tys., książka z ostatnim wpisem w serwisie 11/2014 przy przebiegu ok. 92tys. (wszystkie wpisy zgadzają się w ASO BMW), zaś ostatni wpis z 2016 roku w innym warsztacie. Obecnie jeszcze się robi, przy okazji malowania paru elementów zlikwiduję malusieńkie (i jedyne) ognisko korozji na tylnym nadkolu. W sumie to czekam na pierwszą dłuższą jazdę.
Pozdrawiam

Samochód przytargany ze Szwajcarii, mający niewielkie uszkodzenie od gałęzi, która przyplątała się na jego dach. No, ale cóż - wolę tak - i porządnie dać to zrobić, niż kupić jakiegoś ulepa niewiadomego pochodzenia, gdzie ktoś wjechał z ćwiartką i to jak rzeźnik. Do tej pory całkowicie bezwypadkowy (ogarnięte miernikiem i sprawdzone przez blacharza). Przebieg 129tys., książka z ostatnim wpisem w serwisie 11/2014 przy przebiegu ok. 92tys. (wszystkie wpisy zgadzają się w ASO BMW), zaś ostatni wpis z 2016 roku w innym warsztacie. Obecnie jeszcze się robi, przy okazji malowania paru elementów zlikwiduję malusieńkie (i jedyne) ognisko korozji na tylnym nadkolu. W sumie to czekam na pierwszą dłuższą jazdę.

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 22 cze 17, 12:59 przez markus1234, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- BMW: E46 2.0d touring
- Rok produkcji: 2002
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Miasto: Golub-Dobrzyń
Witam jestem Przemek z miejscowości Golub-Dobrzyń kuj.-pom. I posiadam od dwóch tygodni e46 2.0d touring 2002r. Wcześniej miałem przygody z e30 i 2x e34 
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
-
- BMW: E46 320ci
- Rok produkcji: 2002
- Województwo: podkarpackie
- Miasto: Tarnobrzeg
Witam wszystkich,
od dwóch miesięcy jestem posiadaczem BMW E46 coupe 320ci. W samochodzie pojawiło się kilka problemów dla tego będę was troszeczkę męczył pytaniami co i jak poprawić w miarę przystępnej cenie
.
Pozdrawiam wszystkich.
od dwóch miesięcy jestem posiadaczem BMW E46 coupe 320ci. W samochodzie pojawiło się kilka problemów dla tego będę was troszeczkę męczył pytaniami co i jak poprawić w miarę przystępnej cenie

Pozdrawiam wszystkich.
-
- Bywalec forum
- BMW: w trakcie zakupu e46 compact
- Rok produkcji: 2003
- Województwo: mazowieckie
- Miasto: Nowy Dwór Mazowiecki
Witam co prawda dopiero jestem w trakcie zakupu e46 compact z silnikiem N42b18 ale już czytam forum i przyswajam informacje, które są dla mnie bardzo przydatne
Mam na imię Krzysiek, mam 32 lata, to ma być moje pierwsze BMW. Będę zaglądał na forum tak często jak to tylko możliwe, mam nadzieję, że nie tylko szukając rozwiązania problemów związanych z samochodem czego sobie jak i innym serdecznie życzę 

-
- Rok produkcji: 1999
- Miasto: Warszawa
- Gadu-Gadu: 21118788
- VIN: JJ39688
Witajcie
Jestem tu nowy. Instruktor polecił mi wasze forum
. Super że powstało forum wyłącznie o E46.
Posiadam E46 Sedan Orientblau 318i

Posiadam E46 Sedan Orientblau 318i

-
- BMW: E46 320d Touring
- Województwo: świętokrzyskie
- Miasto: Cis
Witam wszystkich forumowiczów, nazywam się Piotrek i od prawie miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem BMW E46 Touring 320 D z 150 konnym silnikiem. Do tej pory użytkowałem auta tylko z stajni Volkswagena, więc z BMW to będą moje pierwsze kroki, w których mam nadzieję trochę mi pomożecie.
-
- Rok produkcji: 2000
- Województwo: łódzkie
- Miasto: Zgierz/Aleksandrów
Witajcie. Trafiłam tu szukajac klimatyzacji.
Mam E46 z silnikiem M43 całe 118km w kolorze siennarot2, nadwozie sedan
Jesteśmy razem już 4 rok. Nie jedno przeżyłyśmy i nie jedną cześć wymieniłyśmy. Nie jest to jedyne E46 w rodzinie z tym silnikiem i nie jedyne BMW...
Mam E46 z silnikiem M43 całe 118km w kolorze siennarot2, nadwozie sedan

-
- Bywalec forum
- BMW: e46
- Miasto:
Witam Wszystkich Użytkownikowi miłośników marki BMW na forum. Ciesze się, ze mogę do Was dołączyć i chciałbym spędzić ten czas aktywnie. Obecnie poruszam się e46 sedan z 2.0 pod maską 
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.