Tutaj się witamy :)
- Matstaj
- Bywalec forum
- BMW: E46 CONVERTIBLE 2.0
- Rok produkcji: 2003
- Państwo: Polska
- Województwo: dolnośląskie
- Miasto: Bolesławiec
Witam, jestem nowy na forum. Od tygodnia posiadam e46 cabrio 318, jest to moje pierwsze bmw 

Ostatnio zmieniony 6 cze 16, 10:43 przez Matstaj, łącznie zmieniany 1 raz.
E46 CONVERTIBLE 

-
- BMW: 316ti 16_V | 2001.06-2004.03 - 85KW, N42-B18A
- Rok produkcji: 2001
- Państwo: Holandia
- Województwo: śląskie
- Miasto:
Witam wszystkich jako nowy użytkownik 316ti 16_V | 2001.06 - 85KW, N42-B18A E46 Compact jest to moje pierwsze BMW
-
- BMW: BMW e46 320Ci
- Rok produkcji: 1999
- Województwo: lubelskie
- Miasto: LPU
Witam serdecznie! od tygodnia jestem posiadaczem 150-konnego BMW 320Ci z 1999r. Cieszę się że do Was dołączyłem, bo to forum z pewnością pomoże stać mi się świadomym posiadaczem BMW 

-
- BMW: bmw 5t
- Rok produkcji: 2008
- Województwo: świętokrzyskie
- Miasto:
Moje imię to Bartek i właśnie zapisałem się do Waszego forum. Chciałbym się przywitać i powiedzieć co nieco o sobie. Mam 18 lat i jeszcze się uczę, na szczęście już niedługo. Lubię wyczynowo jeździć na rowerze. To moja pasja. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
-
- BMW: e46
- Miasto: jaworzno
Dzień dobry, nazywam sie Łukasz. Kupiłem ostatnio e46 po miesiacach poszukiwan i juz przydała mi sie wiedza z waszego forum wiec postanowiłem sie zarejestrowac i przywitac 
wszyscy zginiecie

wszyscy zginiecie
-
- Specjalista
- BMW: Lexus is 220d
- Województwo: pomorskie
- Miasto: Gdansk
Hmm czyżby bogaty kulturowo gość Angeli Mwszyscyzginiecie pisze: wszyscy zginiecie

Mój --- > lexus is 220d
-
- Bywalec forum
- BMW: E46 320D
- Rok produkcji: 2002
- Województwo: małopolskie
- Miasto: Kraków
Niektórych z tego forum mam okazję już znać z racji środowiska "tuningowego", inni są mi kompletnie obcy, więc
Ostatnie 10 lat swojej "młodości" przejeździłem hondami

i przymierzałem się powolutku do zakupu e46 bo wydaje mi się najrozsądniejszym samochodem w tym segmencie cenowym.
Od prawie miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem czarnego turasa 320D w polifcie.
Trochę już pomodzone, pewnie jakieś detale jeszcze ogarnę, ale auto ma być typowym daily więc bez wodotrysków.
Do ogarnięcia mam kilka pierdół jak niesprawny ręczny, albo brak znaczków... ale to w swoim czasie
Póki co miło mi w końcu móc się przywitać i mieć login a nie przeglądać forum jako quest
Pozdrawiam!

Ostatnie 10 lat swojej "młodości" przejeździłem hondami

i przymierzałem się powolutku do zakupu e46 bo wydaje mi się najrozsądniejszym samochodem w tym segmencie cenowym.
Od prawie miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem czarnego turasa 320D w polifcie.
Trochę już pomodzone, pewnie jakieś detale jeszcze ogarnę, ale auto ma być typowym daily więc bez wodotrysków.
Do ogarnięcia mam kilka pierdół jak niesprawny ręczny, albo brak znaczków... ale to w swoim czasie

Póki co miło mi w końcu móc się przywitać i mieć login a nie przeglądać forum jako quest

Pozdrawiam!
-
- BMW: e46
- Miasto: jaworzno
W żadnym wypadkuMiłosz pisze:Hmm czyżby bogaty kulturowo gość Angeli Mwszyscyzginiecie pisze: wszyscy zginiecie

wszyscy zginiecie!