Tutaj się witamy :)
-
- BMW: 330CI
- Rok produkcji: 2003
- Państwo: Polska
- Województwo: lubelskie
- Miasto: Lublin
- VIN: PK27455
Na imię mam Jacek i jestem tu nowy. Po kilku latach męczarni z "w 100% bezwypadkowymi"autami od super sprzedawców wybrałem się do zachodnich sąsiadów sam po auto i tak oto wpadła mi w oko moja e46. Nie miałem wcześniej styczności z tą marką więc na razie głównie przekopuję forum w poszukiwaniu informacji wszelakich. Pozdrawiam.
-
- BMW: 320d
- Rok produkcji: 2002
- Województwo: mazowieckie
- Miasto: Warszawa
- VIN: FX68430
Jak w temacie, witam wszystkich użytkowników forum
Na dobry początek może trochę o sobie a w sumie to bardziej o początkach z e46.
Jak większość facetów w tym kraju jak i na świecie Grałem w NFS Most Wanted. Tak, właśnie wtedy zakochałem się w tym samochodzie.
Mijały lata, miałem jeden samochód później drugi, piąty i nadszedł czas zakupu kolejnego. Miałem określony budżet, milionów nie mam, trzeba było wybierać.
Młodsze małe piercidło czy starsze z wyższej półki... Przeglądanie ofert nie miało końca, kiedy w końcu przypadkiem natrafiłem na aukcje e46 i wtedy mnie olśniło. Jarałem się tym, że moge kupić e46 jak Rzym za Nerona. Zacząłem szukać, jedna aukcja, druga kolejna i kolejna. Miesiące mijały... w końcu ostatecznie 8 marca kupiłem swoje e46. Samochód mechanicznie sprawny, kilka drobiazgów do poprawy jak choścby wypolerowanie lamp, czyszczenie itd. itp. Do tej pory w aucie wymieniłem całe przednie zawieszenie, wszystkie filtry oraz koło pasowe no i oczywiście kupiłem felgi 16 (kwestie finansowe nie pozwoliły na większe), bo auto było na stalówkach. Wiadomo marzy mi się, jak zapewne Wam wszystkim, aby swoje auto doprowadzić do perfekcji, jednak wiąże się to z kosztami, więc krok po kroczku dąże do efektu końcowego. To by było na początek tyle

Na dobry początek może trochę o sobie a w sumie to bardziej o początkach z e46.
Jak większość facetów w tym kraju jak i na świecie Grałem w NFS Most Wanted. Tak, właśnie wtedy zakochałem się w tym samochodzie.
Mijały lata, miałem jeden samochód później drugi, piąty i nadszedł czas zakupu kolejnego. Miałem określony budżet, milionów nie mam, trzeba było wybierać.
Młodsze małe piercidło czy starsze z wyższej półki... Przeglądanie ofert nie miało końca, kiedy w końcu przypadkiem natrafiłem na aukcje e46 i wtedy mnie olśniło. Jarałem się tym, że moge kupić e46 jak Rzym za Nerona. Zacząłem szukać, jedna aukcja, druga kolejna i kolejna. Miesiące mijały... w końcu ostatecznie 8 marca kupiłem swoje e46. Samochód mechanicznie sprawny, kilka drobiazgów do poprawy jak choścby wypolerowanie lamp, czyszczenie itd. itp. Do tej pory w aucie wymieniłem całe przednie zawieszenie, wszystkie filtry oraz koło pasowe no i oczywiście kupiłem felgi 16 (kwestie finansowe nie pozwoliły na większe), bo auto było na stalówkach. Wiadomo marzy mi się, jak zapewne Wam wszystkim, aby swoje auto doprowadzić do perfekcji, jednak wiąże się to z kosztami, więc krok po kroczku dąże do efektu końcowego. To by było na początek tyle

-
- Bywalec forum
- BMW: E46 318i
- Rok produkcji: 1998
- Województwo: opolskie
- Miasto: Opole
- VIN: JJ08404
Witamy
dokładnie małymi kroczkami do celu i w końcu doprowadzisz auto do stanu takiego jak chcesz, a tutaj na forum inspiracji do zmian Ci nie zabraknie
powodzenia w dążeniu do celu i bezawaryjności
P.S pochwal się swoim autem w galerii

P.S pochwal się swoim autem w galerii

-
- Bywalec forum
- BMW: 523iA
- Rok produkcji: 1999
- Województwo: zachodniopomorskie
- Miasto: Koszalin
-
- Bywalec forum
-
- Bywalec forum
-
- BMW: 320i
- Województwo: podkarpackie
- Miasto:
Witam. Mam na imię Damian. Od 11.2015 r. jestem szczęśliwym posiadaczem bmw e46 320i. Liczę na porady i pomoc bardziej doświadczonych kolegów i koleżanek 

-