Tutaj się witamy :)
-
- Bywalec forum
- BMW: E46
- Rok produkcji: 2004
- Państwo: Polska
- Województwo: śląskie
- Miasto: Sosnowiec
- VIN: KV76649
-
- Bywalec forum
- BMW: E46
- Województwo: śląskie
- Miasto: Sosnowiec
- VIN: KV76649
silnik dobry. odpukać pracuje bardzo dobrze, mam nadzieje ze posłuży 
tak wyszlo, że zza granicy. juz dawno przerejestrowane tylko zdjęcie stare zrobione zaraz po zakupie

tak wyszlo, że zza granicy. juz dawno przerejestrowane tylko zdjęcie stare zrobione zaraz po zakupie

- Dobrodziej_1983
- Moderator
- BMW: Sprzedane 318d+
- Rok produkcji: 2003
- Województwo: pomorskie
- Miasto: Gdansk
- Tlen: do oddychania ropa do śmigania
- VIN: PK82840
Będziesz dbał to posłużyTomeczek2512 pisze:silnik dobry. odpukać pracuje bardzo dobrze, mam nadzieje ze posłuży

Było: 318d+ m47n supertouring.
Jest: Mercedes ML 500
Jest: Mercedes ML 500
-
- BMW: e46 318Ci
- Rok produkcji: 2002
- Województwo: opolskie
- Miasto: Brzeg
Witam,
Jestem nowym uzytkownikiem forum i chcialbym zaczac z Wami wspolna wspolprace w tematach naszych e46
Moje auto to BMW e46 318Ci coupe z silnikiem N42 jest to moje drugie auto bo jeszcze mam e38 M62B45
E46 kupilem niedawno samochod sprowadzony z Belgii. Aktualnie jestem w trakcie doprowadzania jej do porzadku. Na ta chwile wymienione zostały min. Olej valvoline 5w40 LongLife, filtro oleju Mann, filtr kabinowy, uszczelka pokrywy zaworow, uszczelka misy olejowej, korek wlewu oleju, termostat, świece, wtyczka czujnika położenia wałka rozrządu wydechowego.
Jest jeden problemik z szyba kierowcy bo one automatycznie powinny się dociągać prawa się dociąga a lewa jest ciągle dociągnięta w najwyższym punkcie i wali w uszczelkę - centralny zamek działa alarm też.
Zdjecia wrzuce jak je poprostu zrobie
Pozdrawiam
Jestem nowym uzytkownikiem forum i chcialbym zaczac z Wami wspolna wspolprace w tematach naszych e46

Moje auto to BMW e46 318Ci coupe z silnikiem N42 jest to moje drugie auto bo jeszcze mam e38 M62B45
E46 kupilem niedawno samochod sprowadzony z Belgii. Aktualnie jestem w trakcie doprowadzania jej do porzadku. Na ta chwile wymienione zostały min. Olej valvoline 5w40 LongLife, filtro oleju Mann, filtr kabinowy, uszczelka pokrywy zaworow, uszczelka misy olejowej, korek wlewu oleju, termostat, świece, wtyczka czujnika położenia wałka rozrządu wydechowego.
Jest jeden problemik z szyba kierowcy bo one automatycznie powinny się dociągać prawa się dociąga a lewa jest ciągle dociągnięta w najwyższym punkcie i wali w uszczelkę - centralny zamek działa alarm też.
Zdjecia wrzuce jak je poprostu zrobie

Pozdrawiam
-
- Bywalec forum
- BMW: E46 330d+
- Województwo: małopolskie
- Miasto: Wieliczka

Zakładaj galerię i chwal się

Pozdro i szerokości
Chociaż w domu głód i nędza, sześć cylindrów mnie napędza 

-
- Bywalec forum
-
- Przyjaciel forum
- BMW: E90
- Rok produkcji: 2007
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Miasto: Toruń
-
- BMW: m54b25
- Rok produkcji: 2001
- Województwo: mazowieckie
- Miasto: Swiercze
Witam! Jestem Michał, mieszkam w miejscowości Świercze (okolice Pułtuska). W sierpniu br. stałem się szczęśliwym posiadaczem E46 325i z 2001r.
Samochodu szukałem dosyć długo (2500 km po Polsce - dopiero 7 egzemplarz okazał się wart kupienia), ale warto było poszukać.
Liczę, że na forum dowiem się paru ciekawych rzeczy na temat Buni i oczywiście sam również, jeśli będę potrafił, będę starał się conieco pomóc.
Pozdrawiam!

Pozdrawiam!
-
- Bywalec forum
-