Tutaj się witamy :)
-
- BMW: e46 320D
- Rok produkcji: 2002
- Państwo: Polska
- Województwo: łódzkie
- Miasto: opoczno
Witam wszystkich posiadaczy e46. Mam 320 d 2002r od roku. Przez ten czas zrobiłem 45 tys , w sumie auto ma już 250 tys. Wczesniej miałem e36 1,8. Pozdrawiam wszystkie bunie 

-
- BMW: 000
- Rok produkcji: 0
- Województwo: mazowieckie
- Miasto: Warszawa
Witam,
Jestem nowym uzytkownikiem forum. Założyłem odpowiedni wątek w dziale kupujemy e46, gdyż zastanawiam się nad zakupem tego auta.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników
Jestem nowym uzytkownikiem forum. Założyłem odpowiedni wątek w dziale kupujemy e46, gdyż zastanawiam się nad zakupem tego auta.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników
-
- Bywalec forum
- BMW: E46 320D Touring
- Rok produkcji: 2001
- Województwo: lubelskie
- Miasto: Biała Podlaska / Warszawa
Witam,
Od dwóch dni jestem posiadaczem BMW E46 320D Touring 2001r. Dzisiaj postaram się doprowadzić samochód do ładu i w odpowiednim wątku zaprezentuje samochód.
Pozdrawia,
Od dwóch dni jestem posiadaczem BMW E46 320D Touring 2001r. Dzisiaj postaram się doprowadzić samochód do ładu i w odpowiednim wątku zaprezentuje samochód.
Pozdrawia,

-
- BMW: 318i
- Rok produkcji: 1999
- Województwo: podkarpackie
- Miasto: Gród Rzecha
- Gadu-Gadu: 5465377
Witam serdecznie wszystkich entuzjastów BMW E46. Autoprezentację pominę, bo to nie serwis randkowy.
Trzeba to forum lekko rozkręcić i zrobić zeń polskie E46fanatics.
Pozdrawiam.

Trzeba to forum lekko rozkręcić i zrobić zeń polskie E46fanatics.

Pozdrawiam.
-
- BMW: bmw E 46 :-)
- Województwo: dolnośląskie
- Miasto: wroclaw
Witajcie ,
jako ''nowy'' pozdrawiam wszystkich uzytkownikow tego forum-a tym samym wlascicieli bmw E46
Mysle,ze bede mogl skorzystac z Waszej wiedzy i doswiadczenia,a jesli sam bede cos wiedzial to bardzo chetnie podziele sie z innymi.
Poki co pozdrawiam -
z szacunkiem chrisbmwe46
jako ''nowy'' pozdrawiam wszystkich uzytkownikow tego forum-a tym samym wlascicieli bmw E46

Mysle,ze bede mogl skorzystac z Waszej wiedzy i doswiadczenia,a jesli sam bede cos wiedzial to bardzo chetnie podziele sie z innymi.
Poki co pozdrawiam -
z szacunkiem chrisbmwe46
-
- BMW: e46
- Województwo: śląskie
- Miasto: Piekary Śląskie
Witam serdecznie,mam na imię Michał,jestem ze Śląska no.... i pozdrawiam wszystkich posiadaczy i fanów e46 

-
- Bywalec forum
- BMW: M43TUB19
- Rok produkcji: 1998
- Województwo: mazowieckie
- Miasto: Mława
siemq:D każdy kto chce się przywitać zaklada tu temat -nice:D
a więc tak jestem Darek mam 20 lat, e46 to moje pierwsze w zyciu BMW (wczesniej jezdziłem Honda Civic Vgen EG3) mam nadzieję że na tym forum poznam ciekawych ludzi jak i zdobędę przydatną wiedzę na temat mojej Buni:)
pozdr
a więc tak jestem Darek mam 20 lat, e46 to moje pierwsze w zyciu BMW (wczesniej jezdziłem Honda Civic Vgen EG3) mam nadzieję że na tym forum poznam ciekawych ludzi jak i zdobędę przydatną wiedzę na temat mojej Buni:)
pozdr
-