Tutaj się witamy :)
98r z takim przebiegiem zdradzisz nam cene tego auta i ilu mial wlascicieli za odra
-
- Bywalec forum
- BMW: E46 316i
- Rok produkcji: 2001
- Państwo: Polska
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Miasto: Wloclawek
118 km oznacza 118 koni mechanicznych a nie przebieg
. Auto sprowadzone z Niemiec rok temu, przebieg 225 000 z czego 5000 zrobilem ja. Za auto zaplacilem 20 000zl. Na start wlozylem 1290zl (rozrusznik-praktycznie caly srodek bosha, lozysko w tylnym kole po stronie kierowcy, olej castrol, filtry, paski klinowe, gniazdo zapalniczki) a zrobic musze slynny czujnik poduszki powietrznej od strony pasazera a raczej kupic kostke, ktora bedzie symulowac obecnosc pasazera (60zl),jechac na kompa i zdjac blad zeby poducha sie nie swiecila oraz zdjac inspekcje oleju. Silnik bez zadnych wyciekow, zawieszenie bez zadnych luzow, amortyzatory przod 70 kilka %, tyl 60 kilka %...ogolnie mysle ze warta swej ceny, moje zdanie podziela rownierz moj mechanik 

...nazywam się grzesiek i śmigam e46
Niezła inicjatywa !!! Życzę aby to forum przetrwało jak najdłużej i rozrastało się.

Niezła inicjatywa !!! Życzę aby to forum przetrwało jak najdłużej i rozrastało się.
Jezeli jest tak jak mówisz to dobra cena i dobry egzemplarz Gratujuje
Inspekcje sciagniesz sam jezeli bedziesz mial ochote jest link na forum
Inspekcje sciagniesz sam jezeli bedziesz mial ochote jest link na forum
Witam panów. Świetny pomysł jeśli chodzi o utworzenie takiego forum. Faktycznie podział na BMW serii 3 na ogólnopolskich forach o BMW nie wystarcza... Nie można znaleźć żadnych informacji... Mam nadzieje że tu będzie inaczej.
Co do mojego autka to jeszcze go nie posiadam. W ciągu miesiąca, dwóch powinno być. Zobaczymy jak się potoczy. Grzeje się na 320d lub 320i, Nie wiem co będzie, zobaczymy jak się trafi jakiś zadbany to dam znać co kupiłem i dam zdjęcia.
Jeszcze raz witam i bardzo mi miło
Co do mojego autka to jeszcze go nie posiadam. W ciągu miesiąca, dwóch powinno być. Zobaczymy jak się potoczy. Grzeje się na 320d lub 320i, Nie wiem co będzie, zobaczymy jak się trafi jakiś zadbany to dam znać co kupiłem i dam zdjęcia.
Jeszcze raz witam i bardzo mi miło