Tutaj się witamy :)
- Maniek
- Bywalec forum
- BMW: M57N
- Rok produkcji: 2004
- Państwo: Polska
- Województwo: lubuskie
- Miasto:
- VIN: PK14005
Polecam nawet już teraz założyć w dziale Showroom swoją galerię, zaprezentować autko, rozkodować VIN wyposażenia, napisać co się wymieniło itp.

Ogień na tłoki !
OCEŃ MOJE BMW

Pojemność dwa litry,
Od ziemi trzy zero na luzie w górę,
Od olejowej miski.
How hard can it be ?
OCEŃ MOJE BMW

Pojemność dwa litry,
Od ziemi trzy zero na luzie w górę,
Od olejowej miski.
How hard can it be ?
-
- Bywalec forum
- BMW: 320d Touring
- Rok produkcji: 2002
- Województwo: pomorskie
- Miasto: Gdańsk
Cześć jestem Artur.
(ale tu są fajne emoty) Od 2008r. uzależniony od marki. Pierwsza moja beema była strasznym pedałem E36 316i compact helrot. Dokładnie 03.01.2011 zamieniła się w perwersa pedała M50b25 compact helrot (bagażnika nie dało się dospawać
) Trochę się w niej popsuło i z perwersa pedała stała się już szatanem
. No ale pod koniec marca 2012 przyszedł czas na zmiany, i w primaaprilis kupiłem żartownisia Turasa E46 320
. Po 2 miesiącach miałem już na niego
i to z przytupem bo stwierdził że zrobi psikusa i zesra się olejem z wydechu. Wiadomo co padło. Ale o tym może w galerii. Obecnie parch stoi w garażu i czeka na nowe koło pasowe, a w poprzednim sezonie wyglądał tak:

Pozdro!

Pozdro!
- Krzysiek669
- Moderator
- BMW: było E46 320d, E91 318d, jest E46 325i
- Rok produkcji: 2001
- Województwo: dolnośląskie
- Miasto: Lubin
Siema
Bardzo ładny Turas
Koniecznie pochwal się autem w odpowiednim dziale, rozkoduj VIN, przedstaw plany modów itd.
P.s. Chodzą mi po głowie takie felgi jak Twoje do mojego turasa
Jakie oponki na nich masz ? Oraz dobrze widzę, zawiecha m-pakiet ? Jak się na tym jeździ
?

Bardzo ładny Turas

P.s. Chodzą mi po głowie takie felgi jak Twoje do mojego turasa

-
- BMW: e34
- Rok produkcji: 1993
- Województwo: zachodniopomorskie
- Miasto: Szczecin
Witam
Do 1 stycznia byłem posiadaczem e34 z 93 r. jednak auto zostało poważnie uszkodzone( nie z mojej winy) i teraz chciałbym się przeżucić na e46 z jakimś ładnym silnikiem powyżej 2.5 l.
Pozdrawiam
Do 1 stycznia byłem posiadaczem e34 z 93 r. jednak auto zostało poważnie uszkodzone( nie z mojej winy) i teraz chciałbym się przeżucić na e46 z jakimś ładnym silnikiem powyżej 2.5 l.
Pozdrawiam
-
- Bywalec forum
- BMW: 320d Touring
- Rok produkcji: 2002
- Województwo: pomorskie
- Miasto: Gdańsk
Moim zdaniem te felgi całkiem fajnie wyglądają w Turasie. Opony na nich mam 225/40 R18 na obu osiach. Jeździ się spoko. Wiadomo trochę wozi w koleinach. Z zawiechą to mnie zaskoczyłeś. Nigdy się nią nie interesowałem i uznałem że to zwykła seria. Po rozkodowaniu vinu też nie było o tym żadnej wzmiankiKrzysiek669 pisze: P.s. Chodzą mi po głowie takie felgi jak Twoje do mojego turasaJakie oponki na nich masz ? Oraz dobrze widzę, zawiecha m-pakiet ? Jak się na tym jeździ
?

PS. Galerię założę wieczorem. Mam całą fotorelację z wymiany turbiny pokrywy zaworów itp. Także sporo fotek i trochę czasu mi to zajmie.
-
- BMW: Jeszcze żadne - będzie e46
- Rok produkcji: 2004
- Miasto: środa śląska
Cześć wszystkim, zarejestrowałem się tutaj, bo wierzę, że zdobędę potrzebne informacje przed zakupem swojego pierwszego bmw. Ma być to e46 z silnikiem benzynowym - nie z tych silniejszych. Myślę o 316i lub 318i touring. O pieniądzach i swoich preferencjach napiszę już w odpowiednim dziale.
Pozdrawiam Michał.
Pozdrawiam Michał.
-
- BMW: e34 520i 24V
- Rok produkcji: 1993
- Miasto: Legnica
Cześć wszystkim
Mam na imię Krzysiek i obecnie mieszkam w Legnicy. Mam e34 520i ale intensywnie szukam e46 330i w manualu od 2000 roku. Budżet 30 tys. Pozdrawiam
Mam na imię Krzysiek i obecnie mieszkam w Legnicy. Mam e34 520i ale intensywnie szukam e46 330i w manualu od 2000 roku. Budżet 30 tys. Pozdrawiam