Tutaj się witamy :)
-
- Bywalec forum
- BMW: E46 m43tub19
- Rok produkcji: 2001
- Państwo: uk
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Miasto: scarborough
witam was goroaco od dawna szukalem forum poswieconym bmw e46 poniewaz te auto wyglada zajebiscie. jesten szczesliwym nabywca od od roku czasu . m43tub19 moc dostatnia jak na wage auta szalu nie MA
lecz mi to nie przeszkadza mam zamiar w przyszlsci zakupic silniejszy motorek ale narazie bujam sie takim . Jeszcze raz witam i mam nadzieje ze bedziemy sobie pomagac wzajemnie.

-
- Bywalec forum
- BMW: E91 325d
- Rok produkcji: 2008
- Państwo: Polska
- Województwo: dolnośląskie
- Miasto: Lubin
- VIN: a546854
-
- BMW: e39 520d
- Rok produkcji: 0
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Miasto: biała piska
Witam serdecznie jestem posiadaczem 520d 2002 rok touring e39 i dołącze do was gdyż mam rzadko spotykaną 2 litrówke d
taką samą jak wszyscy na forum w serii 3 mam nadzieje ze mnie zakceptujecie pozdrawiam
licze na pomoc

-
- Bywalec forum
-
- Bywalec forum
-
- BMW: E46
- Rok produkcji: 2002
- Województwo: łódzkie
- Miasto: Łódź
Na wstępie chciałbym się miło ze wszystkimi przywitać.
Jestem Adrian.
Muszę się przyznać, ze nie posiadam jeszcze swojej, własnej ślicznej e46, ale jestem na etapie poszukiwań. W profilu musiałem coś wypełnić, więc wypełniałem tak jak będę szukał. Nie byłem fanem marki BMW, raczej przeciwnie, ze względu na fakt "niszczenia" marki przez dresiarstwo w naszym kraju...
Jak to w życiu często bywa najwięcej do powiedzenia mają osoby, które najmniej z tematem są zaznajomione. Też popełniałem ten błąd, do czasu kiedy ostatnio przejechałem się e46...i się zakochałem. jestem teraz na etapie zmieniania mojej skody Fabii na Bume...rodzinną, kombi, ze sportowym zacięciem, którego bardzo mi brakuje w posiadanym obecnie samochodzie.
Trochę będę liczył na Waszą pomoc, bo w temacie BMW jestem zielony.
Pozdrawiam
Jestem Adrian.
Muszę się przyznać, ze nie posiadam jeszcze swojej, własnej ślicznej e46, ale jestem na etapie poszukiwań. W profilu musiałem coś wypełnić, więc wypełniałem tak jak będę szukał. Nie byłem fanem marki BMW, raczej przeciwnie, ze względu na fakt "niszczenia" marki przez dresiarstwo w naszym kraju...
Jak to w życiu często bywa najwięcej do powiedzenia mają osoby, które najmniej z tematem są zaznajomione. Też popełniałem ten błąd, do czasu kiedy ostatnio przejechałem się e46...i się zakochałem. jestem teraz na etapie zmieniania mojej skody Fabii na Bume...rodzinną, kombi, ze sportowym zacięciem, którego bardzo mi brakuje w posiadanym obecnie samochodzie.
Trochę będę liczył na Waszą pomoc, bo w temacie BMW jestem zielony.
Pozdrawiam