Tutaj się witamy :)
-
- Bywalec forum
- BMW: 320 CD
- Rok produkcji: 2004
- Państwo: Polska
- Województwo: podlaskie
- Miasto: Białystok
Wypada na początek się przedstawić i przywitać więc co by formalności mieć za sobą...
Na imię mam Maciek i jestem z Białegostoku. Na forum trafiłem przeszukjąc internet w poszukiwaniu różnych szczegółowych a nurtujących mnie spraw dotyczących trójki e46.
Na wiele pytań odpowiedzi już znalazłem ale nie znaczy to, że na forum nie będe zaglądał od teraz regularnie!
Obecnie jestem na etapie poszukiwań poliftowej trójki, celuje głównie w coupe(chyba, że trafił by się naprawdę wyjątkowo ładny sedan...).
Będzie to drugie autko w domu służace jako weekendowa zabawka i czasami używane przez żonę na dojazdów do pracy czy zakupy...
Nie będzie to moje pierwsze BMW(i znając moją OGROMNĄ sympatię do marki zapewne nie ostatnie...
) ponieważ wcześniej przez 2 lata mieliśmy trójkę sedan z dychawicznym silnikiem 316i któym śmigała moja lepsza połowa.
pozdrawiam
Maciek
Na imię mam Maciek i jestem z Białegostoku. Na forum trafiłem przeszukjąc internet w poszukiwaniu różnych szczegółowych a nurtujących mnie spraw dotyczących trójki e46.
Na wiele pytań odpowiedzi już znalazłem ale nie znaczy to, że na forum nie będe zaglądał od teraz regularnie!
Obecnie jestem na etapie poszukiwań poliftowej trójki, celuje głównie w coupe(chyba, że trafił by się naprawdę wyjątkowo ładny sedan...).
Będzie to drugie autko w domu służace jako weekendowa zabawka i czasami używane przez żonę na dojazdów do pracy czy zakupy...
Nie będzie to moje pierwsze BMW(i znając moją OGROMNĄ sympatię do marki zapewne nie ostatnie...

pozdrawiam
Maciek
-
- Bywalec forum
- BMW: E91 325d
- Rok produkcji: 2008
- Województwo: dolnośląskie
- Miasto: Lubin
- VIN: a546854
-
- BMW: 320D
- Rok produkcji: 0
- Miasto: Głogów
Witam wszystkich maniaków zakręconych niezwykłą marką BMW!
Do marki czułem respekt od zawsze
Moją pociechę nabyłem jesienią zeszłego roku. Na forum chcę się dowiedzieć wszystkiego i wiem, że tak też będzie patrząc na moje pierwszy tematy i waszą pomoc : )
Do dzieła!
Do marki czułem respekt od zawsze

Do dzieła!
- Maniek
- Bywalec forum
- BMW: M57N
- Rok produkcji: 2004
- Województwo: lubuskie
- Miasto:
- VIN: PK14005
Siemasz, siemasz, cześć, cześć.
Profil uzupełnij !

Profil uzupełnij !

Ogień na tłoki !
OCEŃ MOJE BMW

Pojemność dwa litry,
Od ziemi trzy zero na luzie w górę,
Od olejowej miski.
How hard can it be ?
OCEŃ MOJE BMW

Pojemność dwa litry,
Od ziemi trzy zero na luzie w górę,
Od olejowej miski.
How hard can it be ?
-
- Bywalec forum
-
- Bywalec forum
- BMW: E46 320D
- Rok produkcji: 1999
- Województwo: mazowieckie
- Miasto: Warszawa
Witam Was wszystkich serdecznie.
Parę tygodni temu zostałem szczęśliwym posiadaczem E46 (
) więc czas najwyższy dołączyć do Forum :p
Ostatni mój klekot, Volvo, zakończył żywot - jechałem z kolei po Skodę z ogłoszenia a wróciłem BMW
Taka miłość od pierwszego wejrzenia.
Od razu uprzedzam że to moje pierwsze auto marki BMW. Nie mam zielonego pojęcia z czym to się je, więc znając życie zarzucę Was pytaniami i problemami
Mam nadzieję że będzie nam się miło wzajemnie klikało.
Pozdrawiam!
Parę tygodni temu zostałem szczęśliwym posiadaczem E46 (

Ostatni mój klekot, Volvo, zakończył żywot - jechałem z kolei po Skodę z ogłoszenia a wróciłem BMW

Od razu uprzedzam że to moje pierwsze auto marki BMW. Nie mam zielonego pojęcia z czym to się je, więc znając życie zarzucę Was pytaniami i problemami

Mam nadzieję że będzie nam się miło wzajemnie klikało.
Pozdrawiam!
-
- Bywalec forum
-
- BMW: Lexus Is200
- Rok produkcji: 2000
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Miasto: Bydgoszcz
Cześć, mam na imię Igor i jestem z Bydgoszczy. Obecnie jeżdżę Lexusem is 200, ale nie jestem zadowolony z relacji osiągi/spalanie i postanowiłem się przesiąść na BMW 318 FL.
Na forum zarejestrowałem się, aby dowiedzieć się jak najwięcej o e46 przed zakupem.
Na forum zarejestrowałem się, aby dowiedzieć się jak najwięcej o e46 przed zakupem.