Tutaj się witamy :)
-
- BMW: e46 320d
- Rok produkcji: 1998
- Państwo: Polska
- Województwo: podkarpackie
- Miasto: Jeżowe
jestem nowy na forum witam wszystkich bardzo serdecznie swoje E46 posiadam 10 miesięcy 

-
- BMW: BMW E46 Kombi
- Rok produkcji: 2002
- Województwo: pomorskie
- Miasto: Chojnice
Witam chce kupic E46 ale Niewiem zawiele o marce BMW z wasza pomoca sie dowiem 

-
- Bywalec forum
- BMW: e46
- Rok produkcji: 2000
- Województwo: mazowieckie
- Miasto: radom
przygoda z e46 zaczeła się 13.09 

-
- BMW: 330d
- Rok produkcji: 2001
- Województwo: śląskie
- Miasto: Rydułtowy
Witam wszystkich, trafiłem tu przez przypadek no i jestem. Moje BMW możecie zobaczyć w dziale Showroom. Moim 3,0 zrobiłem w ciagu roku około 30.000km, dużo czasu, poświęcenia i oczywiście pieniędzy włożyłem w to żeby to piękne 330d ponownie się narodziło, bo poprzedni Włoski właściciel doprowadził je do opłakanego stanu. Moim klubem jest BMW Team Śląsk.

Polski język w Nawigacji MK II, MK III i MK IV z
Dla wyświetlaczy mono, kolor (4:3 i 16:9)
SERWIS TV NAVI i DVD w BMW
hejka, witam wszystkich, 15 września kupiłem e46 320d , okazja - za marne grosze ponieważ autko miało uszkodzoną pompę wtryskową - już jeździ i to rewelacyjnie, zrobiłem sam - jestem mechanikiem i specjalizuję się tylko w dieslach - miałem w życiu ze 20 aut , ale nigdy żadnego BMW. miałem trzy Mercedesy - jazda BMW jest na tym samym poziomie, na tak samo wysokim poziomie, ale BMW jest inne - jest zwarte, czujesz że jesteś częścią tego samochodu gdy go prowadzisz.jeździlem przeróżnymi BMW, ale gdy pojeździłem trochę dłużej swoim, zrozumiałem przywiązanie wielu ludzi do tej marki. BMW to inny świat... i tymi optymistycznymi słowami witam się ze wszystkimi forumowiczami
/ kuba Wrocław