Tutaj się witamy :)
-
- BMW: 320d touring
- Rok produkcji: 2004
- Państwo: Polska
- Województwo: łódzkie
- Miasto: lodz
Witam wszystkich
Nazywam się Philip i od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem e46 touring 330d w automacie. Auto zostało sprowadzone z Niemiec z uszkodzoną skrzynią. Przebieg 196 tyś , pełna książka serwisowa. Auto ma pełną historię po VIN, którą przesłał mi dealer przed zakupem. Ostatni ślad w historii na miesiąc przed kupnem przez Polaka, który auto sprowadził i wymienił skrzynię. Auto miało jednego właściciela, odwiedział on ASO co 7 - 15 tyś kilometrów (czy może to być zbyt często?).
Niestety na start mam kilka wydatków, zimowe opony, kluczyk (dostałem 1...), olej silnik i skrzynia już wymieniony....
rocznik: 31.07.2002
3.0 184KM m57
pełna skóra
navi monochromatyczna
podgrzewane sportowe fotele
dsc
czujnik deszczu, zmierzchu etc.
Wstawię tutaj bo póki co na showroom się te zdjęcia nie nadają
Zostały wykonane na szybko po zakupie (telefonem komórkowym). Jak tylko opłacę akcyzę i zarejestruję będzie więcej.

Nazywam się Philip i od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem e46 touring 330d w automacie. Auto zostało sprowadzone z Niemiec z uszkodzoną skrzynią. Przebieg 196 tyś , pełna książka serwisowa. Auto ma pełną historię po VIN, którą przesłał mi dealer przed zakupem. Ostatni ślad w historii na miesiąc przed kupnem przez Polaka, który auto sprowadził i wymienił skrzynię. Auto miało jednego właściciela, odwiedział on ASO co 7 - 15 tyś kilometrów (czy może to być zbyt często?).
Niestety na start mam kilka wydatków, zimowe opony, kluczyk (dostałem 1...), olej silnik i skrzynia już wymieniony....
rocznik: 31.07.2002
3.0 184KM m57
pełna skóra
navi monochromatyczna
podgrzewane sportowe fotele
dsc
czujnik deszczu, zmierzchu etc.
Wstawię tutaj bo póki co na showroom się te zdjęcia nie nadają

-
- Bywalec forum
- BMW: E46 320D 136KM
- Rok produkcji: 1999
- Województwo: wielkopolskie
- Miasto: Konin
witaj
ładna maszynka czekamy na więcej zdjęć

ładna maszynka czekamy na więcej zdjęć

-
- BMW: e46
- Rok produkcji: 1999
- Województwo: dolnośląskie
- Miasto: Wrocek
Witam wszystkich
Mam przy okazji pytanie odnośnie silnika, ponieważ wybór padnie na kombi i ON z lat 1999/2002, teraz pozostaje pytanie odnośnie pojemności i mocy silnika. Z góry zaznaczam, że nie potrzebuję torpedy, tylko auto do normalnej jazdy w większości z rodziną /2+2/.
Z góry dziękuję za podpowiedź i pozdrawiam .

Mam przy okazji pytanie odnośnie silnika, ponieważ wybór padnie na kombi i ON z lat 1999/2002, teraz pozostaje pytanie odnośnie pojemności i mocy silnika. Z góry zaznaczam, że nie potrzebuję torpedy, tylko auto do normalnej jazdy w większości z rodziną /2+2/.
Z góry dziękuję za podpowiedź i pozdrawiam .
- vanos24
- Bywalec forum
- BMW: 320dT
- Rok produkcji: 2005
- Województwo: śląskie
- Miasto: Częstochowa
poszukaj 320/ 2.0d 136hp . Bo po lifcie i z silnikiem 150hp w tej kasie chyba będzie bardzo wymęczone - chyba że lift ktoś sam sobie wcześniej zrobił
a jeśli szukasz benzynki to 1.8 - 143 hp

a jeśli szukasz benzynki to 1.8 - 143 hp

-
- Bywalec forum
- BMW: E46 330i M-Pakiet
- Rok produkcji: 2001
- Województwo: małopolskie
- Miasto: Kraków
Witam Was serdecznie, dotąd pisałem tylko na bmw-sport ale.. jakże mógłbym pominąć inne fora 
Posiadam 2001 BMW 330i 231KM w M Pakiecie, skórze, z szyberdachem i xenonem. Lato 18" zima 17"
W planach car audio klasy sound off, sprezyny eibach na amory M-pakiet [amory mam]. do tego chcialbym zestaw telefonu ale BT, zobaczymy czy 2DIN navi czy moduł...
w aucie jestem zakochany bez pamięci, aktualnie jest po 3 stopniowej korekcie lakieru w Głowacki - AutoSpa
kilka fotek w galerii:
http://picasaweb.google.com/czekofontanny/BMWPostepPracIGaleria#

Posiadam 2001 BMW 330i 231KM w M Pakiecie, skórze, z szyberdachem i xenonem. Lato 18" zima 17"
W planach car audio klasy sound off, sprezyny eibach na amory M-pakiet [amory mam]. do tego chcialbym zestaw telefonu ale BT, zobaczymy czy 2DIN navi czy moduł...
w aucie jestem zakochany bez pamięci, aktualnie jest po 3 stopniowej korekcie lakieru w Głowacki - AutoSpa
kilka fotek w galerii:
http://picasaweb.google.com/czekofontanny/BMWPostepPracIGaleria#
Ostatnio zmieniony 20 sty 11, 13:59 przez Wojciechu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- BMW: 320 d
- Rok produkcji: 2003
- Województwo: śląskie
- Miasto: Gliwice
Witam wszystkich:)
Kupiłem czarne bmw 320d w kombi z rocznika 2003 i mam nadzieję, że z Waszą pomocą na forum poradzę sobie z "prawie" wszystkimi ewentualnymi problemami.
Jest to moje pierwsze auto niemieckiej firmy (wcześniej miałem same japończyki).
leets
Kupiłem czarne bmw 320d w kombi z rocznika 2003 i mam nadzieję, że z Waszą pomocą na forum poradzę sobie z "prawie" wszystkimi ewentualnymi problemami.
Jest to moje pierwsze auto niemieckiej firmy (wcześniej miałem same japończyki).
leets