Miałem taki sam dylemat jak ty. Ostatecznie zamontowałem w bagażniku wzmacniacz.
RCA idą od strony kierowcy, zasilanie od strony pasażera.

Musisz wymierzyć w jakim miejscu chcesz przykręcić dystans i zdecydować czym będziesz ciął - co masz pod ręką aktualnieOskaar pisze:Seryjne wygłuszenie wygląda na w miare ok, jedynie te cięcie dziury do mnie nie przemawia, jak sie za to zabrać ?Na poczatku tygodnia bede to musiał ogarnąć. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś podrzucił link z jakimś tutorialem dotyczącym wycinania blachy pod głośnik
Zobacz kostkę od radia - może tam coś nie tak z kablem jest?Oskaar pisze:2tyg auto stało u mechanika i temat ucichnął, w piatek sie zabieram do pracy. Dzisiaj próbowałem wymienić tylny prawy głośnik bo nie gra od jakichs 2óch miesiacy niestety jego wymiana nic nie dała. Slyszał ktos i jakiejs wadzie fabrycznej ktora mogla to spowodowac albo miejsce gdzie najczesciej moze przecierac sie kabelek czy cos w ten deseń ?
Za duża wilgoć to po pierwsze a po drugie wzmacniacz zawsze bezpośrednio do akumulatora.brodacz pisze:Witam, podpinam się pod temat bo też chcę dołożyć wzmacniacz do głośników i mam takie pytanie, czy ktoś próbował zamontować w miejscu aku pod maską? Pytam bo wydaje mi się że zaoszczędzi to sporo roboty. Plus tam jest piciagniety seryjnie i do radia jest parę centymetrów.