Ja również dziękuję zarówno za zamówienie i za opinięKrzysiek669 pisze:Przyszła paczka od MaćkaDziękuję bardzo, pełen profesjonalizm, miła obsługa, szybka wysyłka i świetna cena, polecam

pozdrawiam
Maciej Ziółkowski
Ja również dziękuję zarówno za zamówienie i za opinięKrzysiek669 pisze:Przyszła paczka od MaćkaDziękuję bardzo, pełen profesjonalizm, miła obsługa, szybka wysyłka i świetna cena, polecam
Dziękuję za tak pozytywną opinię i polecam się na przyszłośćDawidK09 pisze:Właśnie dotarła świeżutka paczka od Maćka![]()
Profesjonalna i miła obsługa, przesyłka błyskawiczna, wielkie dzięki
Cześć,Krzysiek669 pisze:Maćku, potrzebuję jeszcze klocki na przód, do E91 318d, VIN K011118. Czujniki mam nowe
Witam,Perzy pisze:Witam
VIN AH36152
nr części 13621433565
i jaka cena?nie pogardzę jakąś zniżką studencką
![]()
pozdrawiam
Cześć,Baratheon pisze:W nawiązaniu do tego tematu: http://e46forum.pl/viewtopic.php?f=50&t=16687
Chciałbym się dowiedzieć które amortyzatory mi zarekomendujesz. Jakiś forumowy rabat byłby of korz mile widzianyNie przekonuje mnie Sachs skoro wcześniej wstawiali do BMW te z czerwonym paskiem, a teraz ich już nie robią...
Osobiście bardziej skłaniam się już ku tym Monroe E1343. Co do Meyle to nawet nie wiem co mam o nich myśleć.