Dziękuję za miłe słowa oraz Twój kolejny zakup.Krzysiek669 pisze:Jak zwykle obsługa na najwyższym poziomie, szybko i bezproblemowo, dziękuję
pozdrawiam
Maciej Ziółkowski
Dziękuję za miłe słowa oraz Twój kolejny zakup.Krzysiek669 pisze:Jak zwykle obsługa na najwyższym poziomie, szybko i bezproblemowo, dziękuję
Dawid_G pisze:Maćku dostanę u ciebie komplet śrubek do przednich reflektorów E46? Moje są zaśniedziałe, wyglądają okropnie, a jakby tego mało jedna się ułamała.
Być może BMW ujednoliciło śruby z biegiem czasu, ponieważ ETK pokazuje 8 identycznych śrub.Dawid_G pisze:Z tego co zauważyłem, to na górze lampy są inne niż te przykręcane na dole za lampą. Te z tyłu mają drobne ogwintowanie, a te wyżej takie szersze.
klo pisze:Witam,
szukam świec żarowych do mojej Buni: E46 2003r 320d 150 km. Jakie polecacie? Jaki koszt z przesyłką? Muszę wymienić świeczki, czy powinienem przy okazji wymienić uszczelki pod kolektorem? jeśli tak to proszę o wycenę wszelkich potrzebnych części.
Serdeczne dzięki.
Cześć,cthulhu pisze:Cześć Maciek, potrzebuję następujących części do BMW E46 320d M47N
- odmę, czytałem wcześniej że polecasz Vaico, nic się nie zmieniło?
- wkład przepływomierza powietrza Pierburg
Czy dostanę i w jakiej cenie części:
- obejma przy EGR, numer części 11717786146
- pokrywa pod śrubę do spustu oleju, numer 51617199687
Czy mogę zamówić części przez stronę internetową sklepu i załapać się na zniżkę dla forumowiczów?Co w przypadku płatności z góry, na przykład kartą płatniczą?
Ja również dziękuję i cieszę się, że jesteś zadowolony z przebiegu transakcji.Krzysiek669 pisze:Kolejne zamówienie...i po raz kolejny jestem zadowolony![]()
Szybko i profesjonalnie, dziękuję