Potrzebne są jeszcze:
- o-ringi elektrozaworów
- świece
- zaślepki na otwory w podłodze
- czujnik poziomu oleju
Pozdrawiam.
Przepraszam za późną odpowiedź.
Dziękuję za odpowiedź. Chodzi oMaciek - czescidobmw pisze: ↑12 cze 19, 5:04 - zaślepki do otworów w podłodze
Do doboru odpowiednich zaślepek muszę prosić o podanie średnic otworów, do których są przeznaczone.
Proszę bardzo.kwi pisze: ↑14 cze 19, 13:23Dziękuję za odpowiedź. Chodzi oMaciek - czescidobmw pisze: ↑12 cze 19, 5:04 - zaślepki do otworów w podłodze
Do doboru odpowiednich zaślepek muszę prosić o podanie średnic otworów, do których są przeznaczone.W związku z tym, że szykuje się trochę grubszy serwis, mam jeszcze pytania o:
- dwie zaślepki w miejscu mniej więcej nóg pasażerów tylnej kanapy, mają one 23-24mm średnicy.
- zestaw do naprawy rozrządu
- zestaw do uszczelnienia zaworów
- uszczelka pod pokrywą
VIN Code: WBAEY71070KS58765
- uszczelka miski olejowej
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
Witam
Witammedoff pisze: ↑17 cze 19, 15:01 Witam
Przymierzam się do zmiany wszystkich tulei gumowych w tylnym zawieszeniu, tj tulei mocujących belki, lecz tych od dyfra-nie.
oraz wszystkich na wahaczach
Przeglądając twoją stronę brałem pod uwagę meyle oraz lemforder. ceny są podobne poza jedną która jest prawie dwa razy droższa. chodzi o 33306852895 .
Pytanie co byś polecił![]()
Jakie zestawienie było by dobre. Gdzieś słyszałem że jeżeli chodzi o meyle to są twardsze za to na lemforderze jest większy komfort?
A może coś innego nie koniecznie tylko te dwie marki?
vin wbaev31040kl39160
Są wyraźnie skatalogowane osobno, jako lewa i prawa. Skoro to już ma takie znaczenie to w paczce będzie oznaczone która to która?
Będą zapakowane w oryginalnych pudełkach z etykietą z numerem katalogowym, więc nie pomieszają się.medoff pisze: ↑18 cze 19, 15:37 Tak się własnie zastanawiałem nad takim zestawem co zaproponowałeś![]()
A właśnie..
te poduszki:Są wyraźnie skatalogowane osobno, jako lewa i prawa. Skoro to już ma takie znaczenie to w paczce będzie oznaczone która to która?
Ja myślałem że są symetryczne, jak w przypadku tych tylnich