Zapraszamrafał18 pisze:No to po weekendzie trzeba zrobić pierwsze zakupy

pozdrawiam
Maciej Ziółkowski
Zapraszamrafał18 pisze:No to po weekendzie trzeba zrobić pierwsze zakupy
Nie mamy dostępu do pełnej historii serwisowej, ale możemy za pośrednictwem naszego dealera BMW uzyskać listę wizyt serwisowych (bez możliwości zajrzenia w szczegóły poszczególnych wizyt).Lukasz320d pisze:A jak wyglada kwestia spwrawdzenia historii pojazdu? Trzeba być u Was osobiscie?
A na tym najbardziej by mi zależało..Maciek - czescidobmw pisze:
bez możliwości zajrzenia w szczegóły poszczególnych wizyt
pozdrawiam
Maciej Ziółkowski
Niestety od pewnego czasu BMW blokuje dostęp do szczegółów poszczególnych napraw. Pracownicy naszego dealera BMW tłumaczą, że są szczegółowo rozliczani z każdego wejścia w szczegóły napraw.Mariusz_E46 pisze:A na tym najbardziej by mi zależało..Maciek - czescidobmw pisze:
bez możliwości zajrzenia w szczegóły poszczególnych wizyt
pozdrawiam
Maciej Ziółkowski
Dziękuję za miłe słowa, cieszę się, że jesteś zadowolony z obsługiMariusz_E46 pisze: Co do sklepu i samego kolegi Macieja, cóż kupuje w sklepie masę części do swojego BMW. Nie dość że wszystko szybko załatwiane, to jeszcze do tego weryfikacja tego co zamówiłem czy aby na 100% pasuje. Mało tego wam powiem że ostatni Maciek zwrócił uwagę na ilość zamówionego przeze mnie oleju na wymianę !!
Dopełnieniem całego obrazu kompetencji jaki i podejścia do klienta "szczególnego" Maciek zamówił dla mnie części co Mini mojej żony.
PEŁNY PROFESJONALIZM
Cześć,zibi_j1 pisze:CześćI need...
![]()
Prawdopodobnie będe potrzebował amortyzatorów tylnych do e46 sedan po lifcie z silnikiem m47. Zawias na razie standardowy ALE w niedalekiej przyszłości będzie Eibach Pro Kit. Tutaj moje pytanie. Co możesz mi doradzić? oraz czy jest sens pchać się w amortyzatory do sportowego dostosowania podwozia, skoro obniżenie z tyłu będzie raczej symboliczne?
Amortyzatory Monroe Reflex:zibi_j1 pisze:CJ10341 do tego potrzebne jeszcze będą górne mocowania lemforder, podkładki pod nie febi, i daj znać, czy macie zestawy naprawcze uszczelnień tłoczków hamulcowych... i musimy się uwijać, bo chciałbym to jutro mieć u siebie; )
Zastanawiam się nad tym co piszesz. Nie chciałbym stracić komfortu jazdy... ale zmienna specyfika pracy amorów brzmi sensownie...