ściągałem wszystko na nowo jeszcze wczoraj. Chodzi ten trzpień. Chociaż wątpię w to. Przy odpowietrzaniu już oddawał dziwne dźwięki, choć to mogło zależeć od tego ile powietrza. Używasz jeszcze what's app?
Edit. Czujnik położenia sprzęgła działa.
ściągałem wszystko na nowo jeszcze wczoraj. Chodzi ten trzpień. Chociaż wątpię w to. Przy odpowietrzaniu już oddawał dziwne dźwięki, choć to mogło zależeć od tego ile powietrza. Używasz jeszcze what's app?
Możesz pisać na whatsapp
Ajj dałem juz sobie spokój. Zobaczyłem, że jest katastrofa z kablami, przez chwilę załapało, jak wszystko skręciłem znowu to samo. Na spokojnie trzeba będzie zrobić z nimi porządek.MARC pisze: ↑11 sie 22, 20:56Możesz pisać na whatsapp
Ponawiam pytanie bo do goscia co robi i zna się na tych skrzyniach jest trochę kmHostet pisze: ↑11 sie 22, 20:51 Czyść, nietypowa albo typowa sprawa ostatnio jechałem sobie i skrzynia SMG/SSG 5B wpadła w tryb awaryjny. Biegi wszystkie wrzucala i zrzucala ale nie można było dać więcej niż 2 tys obrotów. Zdażyło mi się tak tylko raz i od tamtego momentu wszystko git. Coś poważnego i oddać na diagnoze od razu czy po prostu miała taki kaprys ?
Jak wszystko działa to najlepiej cieszyć się z jazdy i użytkowania.pete14 pisze: ↑25 sie 22, 0:12 Witam.
rzadko się udzielam tutaj.
na bmw forum jestem więcej.
jeżdżę jednym e46 od 15 lat.
a na dniach kupiłem 325 cabrio z ssg2.
na razie doczytałem do połowy temat.
przebieg 197 tysi wszystko działa.
po profilaktycznej adaptacji inpa i ostatniej procedurze zgaszenia silnika wywala czerwony error ubatery.
w skrzyni zero błędów.
podejrzewam że aku słaby i za mały chyba.
podobno w inpie można usunąć sprawdzenie stanu aku w pliku inpa. oni ale nie mogę znaleźć tego pliku.
dzięki