Dzisiaj odebrałem od mechanika z Katowic swój wysprzeglik po regeneracji. Kosztowało mnie to uwaga: 150zł

Wymiana wszystkich uszczelniaczy. Jest to mega dobra cena. Facet ma swój patent na wysprzegliki, który zachowuje tylko dla siebie. Warsztat w Katowicach. Z tego co wiem, nie ma później z nimi problemu. Dzisiaj mój mechanik składa skrzynie i zobaczymy jak będzie po adaptacji
Mam jeden wolny może by zrobił? Tłoczek możliwe, że jest delikatnie porysowany, gumy/osłony rozdupcone i brak tej pokrywy.Grzechu pisze: ↑15 sty 20, 11:37Wymiana wszystkich uszczelniaczy. Jest to mega dobra cena. Facet ma swój patent na wysprzegliki, który zachowuje tylko dla siebie. Warsztat w Katowicach. Z tego co wiem, nie ma później z nimi problemu. Dzisiaj mój mechanik składa skrzynie i zobaczymy jak będzie po adaptacji
Nie da się wymienić wszystkich.Grzechu pisze: ↑15 sty 20, 11:37Wymiana wszystkich uszczelniaczy. Jest to mega dobra cena. Facet ma swój patent na wysprzegliki, który zachowuje tylko dla siebie. Warsztat w Katowicach. Z tego co wiem, nie ma później z nimi problemu. Dzisiaj mój mechanik składa skrzynie i zobaczymy jak będzie po adaptacji
Powodem może być "regeneracja" wysprzeglika która to super tanio wykonał Twój mechanik. Adaptacji i odpowietrzanie wykonane?