[328i] Yatour a Blaupunkt business cd
No to próbowałem na pendrivie z FAT i FAT32 katalogi wiem mam 6 zaczynając od CD01 kończąc na CD06. Nie działa jak podepnę pod AUX telefon tez nic się nie dzieje niezależnie od tego ile razy na radiu nacisnę CD
-
- Bywalec forum
- BMW: e46 320d swap 330i
- Rok produkcji: 2003
- Państwo: Polska
- Województwo: śląskie
- Miasto: Sosnowiec
właśnie sobie przypomniałem bo tez miałem taki przypadek ( choć ja mam kaseciaka)
Jakie wtyczki zamówiłeś, prawidłowe ? Bo tak kilka rodzajów jest. Ja mam jedną dużą i jedną małą które przypina sie do radia. I największy problem miałem z tą małą wtyczką bo nie dość że nie wchodziła do końca i nie było styku, to jeszcze przy radiu mam dwa takie małe gniazda i nie wiedziałem do którego wpiąć.
Jakie wtyczki zamówiłeś, prawidłowe ? Bo tak kilka rodzajów jest. Ja mam jedną dużą i jedną małą które przypina sie do radia. I największy problem miałem z tą małą wtyczką bo nie dość że nie wchodziła do końca i nie było styku, to jeszcze przy radiu mam dwa takie małe gniazda i nie wiedziałem do którego wpiąć.
-
- Bywalec forum
- BMW: e46
- Rok produkcji: 2000
- Województwo: małopolskie
- Miasto: KRK
sprawdz jeszcze czy jakies piny z przejsciowek nie wypadly.klaku007 pisze:No to próbowałem na pendrivie z FAT i FAT32 katalogi wiem mam 6 zaczynając od CD01 kończąc na CD06. Nie działa jak podepnę pod AUX telefon tez nic się nie dzieje niezależnie od tego ile razy na radiu nacisnę CD
Mam 17 pin + taka mała czarna co wchodzi w to miejsce gdzie ori zmieniarka. Nie powinny chyba wylecieć te piny... sprawdzę jutro.
-
- Bywalec forum
- BMW: e46
- Rok produkcji: 2000
- Województwo: małopolskie
- Miasto: KRK
u mnie niepewna byla ta przejsciowka i czasem rozlaczala... wywalilem wpiz... i polaczylem na stale z ori wiazka od radia. I od tego czasu jest spokoj. Tyle ze ja kupilem uzywanego yatoura wiec moja przejsciowka mogla byc po przejsciach. Duzo roboty nie masz mozesz sprawdzic zeby wykluczyc.klaku007 pisze:Mam 17 pin + taka mała czarna co wchodzi w to miejsce gdzie ori zmieniarka. Nie powinny chyba wylecieć te piny... sprawdzę jutro.
-
- Bywalec forum
- BMW: E46 320CI 2001
- Rok produkcji: 2001
- Województwo: zachodniopomorskie
- Miasto: Szczecin
Ja polecę Pendriva do 2gb, wyżej są problemy.
U mnie np 4gb nie chciała zmieniarka czytać.
Aktualnie mam pustego pendriva 2gb z folderami luzem dla znajomych i kartę 2gb z muzyką w zmieniarce.
U mnie np 4gb nie chciała zmieniarka czytać.
Aktualnie mam pustego pendriva 2gb z folderami luzem dla znajomych i kartę 2gb z muzyką w zmieniarce.
Nie wiem ale chyba z tą zmieniarką jest coś nie tak. Skoro nawet AUX nie działa ruszałem przewodami na tej przejściówce i nawet ani razu nie zaskoczyło.
Jest nowa więc oddam ja na gwarancji.
Jest nowa więc oddam ja na gwarancji.
Dobra kolejna sprawa. Po zmianie radia o dziwo ta zmieniarka ruszyła, ale mam z nią inny problem. Po wyjściu z auta, wyłączeniu radia i zamknięciu. Ona nadal działa, niestety ale nie mogę jej oddać, bo nie ma kontaktu ze sprzedawca i ogólnie ta odesłana do niego wróciła do mnie bo paczki nie odebrał... Więc auto nie przechodzi w stan "uśpienia" i ciągle pobiera prąd i akumulator jest rozładowywany, może da rade coś połączyć inaczej nie chce podłączać + po zapłonie bo wtedy zmieniarka nie pamięta ostatniego utworu.
-