INPA problem z łączeniem.

Problemy i ich rozwiązania związane z elektroniką i alarmami w Naszych trójkach
Chaki0981
Posty: 6
Rejestracja: 23 lip 2021, 19:25
BMW: BMW E46 330i
Rok produkcji: 2002
Państwo: Polska
Województwo: mazowieckie
Miasto: Legionowo
Kontakt:

INPA problem z łączeniem.

Post autor: Chaki0981 »

Witam
Mam taki problem, że INPA przestała mi współpracować z autem po moich zabawach z kodowaniem auta. Przez NCS Expert normalnie się łącze i koduje, ale jak włączam inpe (mam zapłon odpalony) to nie wykrywa mi w programie ani zapłonu ani baterii i pokazuje taki błąd "Versionkontrolle", potem normalnie błędy czyta do momentu aż odpale silnik, potem połączenia jakby sie urywa i wyrzuca mse błędów, zadnych błędów czy statusu samochodu już nie czyta. Wcześniej oprócz tego błędu "Versionkontrolle", reszta działała, pokazywało status auta mimo okazjonalnych błędów. Ma ktoś jakiś pomysł z czym to może byc problem?
Załączniki
INPA problem z łączeniem. - 20220730_V4.PNG
INPA problem z łączeniem. - 20220730_V4.PNG (15.55 KiB) Przejrzano 109 razy
INPA problem z łączeniem. - 20220730_V3.PNG
INPA problem z łączeniem. - 20220730_V3.PNG (23.69 KiB) Przejrzano 109 razy
INPA problem z łączeniem. - 20220730_V2.PNG
INPA problem z łączeniem. - 20220730_V2.PNG (19.73 KiB) Przejrzano 109 razy
INPA problem z łączeniem. - 20220730.PNG
INPA problem z łączeniem. - 20220730.PNG (15.36 KiB) Przejrzano 109 razy

ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Wróć do „Elektronika”