Zmiana radia (kaseciak na cd).

Pytania, porady, problemy dotyczące systemów audio, nawigacji satelitarnej i cb radia
Awatar użytkownika
maniek21112
Bywalec forum
Posty: 2807
Rejestracja: 06/09/2017, 8:18
BMW: 320d touring M47N 210ps/433nm 328ia sedan M52TU28
Rok produkcji: 2003
Państwo: Polska
Województwo: dolnośląskie
Miasto: Świdnica/Wrocław
Kontakt:

Zmiana radia (kaseciak na cd).

Post autor: maniek21112 » 04/08/2018, 19:50

Skoro na kaseciaku było ok to ewidencje problemem jest "nowe" radio.
Diagnostyka INPA ISTA NCS PASOFT pomoc w oględzinach Świdnica/Wrocław tel. 782-784-200
Mój czarnuch 328ia


Awatar użytkownika
scghost
Bywalec forum
Posty: 4424
Rejestracja: 11/04/2015, 22:18
BMW: 320i
Rok produkcji: 2000
Państwo: Polska
Województwo: małopolskie
Miasto: Krakow
VIN: CF26066
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: scghost » 04/08/2018, 20:48

kts ci sprzedal spalone radio
Obrazek
Moja zabawka :)
Moje youtuby -> -=klik=-
Okresy wymian i przeglądów -> >klik<

Krzysiekm54b22
Posty: 2
Rejestracja: 05/09/2018, 12:32
BMW: 320i
Rok produkcji: 2001
Państwo: Polska
Województwo: mazowieckie
Miasto: Warszawa
VIN: Ff17159
Kontakt:

Post autor: Krzysiekm54b22 » 05/09/2018, 17:47

Witam
Czyli jak dobrze rozumiem wyjmuje kaseciaka montuje cd i powinno działać nie bedzie potrzebował żadnych pin-ów i takich tam podobnych i nic nie trzeba zmieniać w kompie auta???

Arczi
Posty: 9
Rejestracja: 04/03/2018, 20:23
BMW: 318CI N42B20A 330ci Cabrio
Rok produkcji: 2002
Państwo: Polska
Województwo: dolnośląskie
Miasto: Wrocław
VIN: JZ42373
Kontakt:

Post autor: Arczi » 09/09/2018, 20:26

Witam. Mam podobne pytanie. Otóż kupiłem dzisiaj cabrio z fabrycznym zestawem H/K + zmieniarka w bagazniku. Auto ma kaseciaka BMW business. Mam natomiast oryginalne radio również bmw business marki Alpine z tym że na CD (sprawne w idealnym stanie z poprzedniego auta). Moje pytanie jest takie . Czy radia nie trzeba zakodować "na stole" pod odpowiednie środowisko pracy. Miałem kiedys A3 8L z zestawem Bose do którego dokupiłem oryginalne radio audi Concert i tam aby wszystko funkcjonowało trzeba było je zakodować. Po takiej operacji przy włączaniu radia na wyświetlaczu pokazywał się napis BOSE. Pytam bo nie chcę czegoś spartolić .

Awatar użytkownika
scghost
Bywalec forum
Posty: 4424
Rejestracja: 11/04/2015, 22:18
BMW: 320i
Rok produkcji: 2000
Państwo: Polska
Województwo: małopolskie
Miasto: Krakow
VIN: CF26066
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: scghost » 10/09/2018, 11:43

w tych radiach niema czegos takiego
Obrazek
Moja zabawka :)
Moje youtuby -> -=klik=-
Okresy wymian i przeglądów -> >klik<


ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio, Nawigacja, CB Radio”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości