Rheingold ISTA/D ISTA/P

ODPOWIEDZ
Miłosz
Specjalista
Posty: 3171
Rejestracja: 30/12/2013, 18:47
BMW: Lexus is 220d
Państwo: Polska
Województwo: pomorskie
Miasto: Gdansk
Kontakt:

Rheingold ISTA/D ISTA/P

Post autor: Miłosz » 10/04/2017, 7:53

Na xp dzieją się cuda, za to wszystko co powyżej śmiga bez problemu, czasem z vistą są jeszcze jaja, ale idzie i to ogarnąć.
Mój --- > lexus is 220d


Awatar użytkownika
MARC
Administrator
Posty: 5449
Rejestracja: 12/07/2011, 15:25
BMW: Search
Państwo: Polska
Województwo: małopolskie
Miasto: KRAKOW
Gadu-Gadu: 4317162
Lokalizacja: K/R/A/K/Ó/W
Kontakt:

Post autor: MARC » 27/04/2017, 21:24

Czy już istnieje sposób aby postawić ten program na dysku zewnętrznym ?? Np 1TB USB ?

Miłosz
Specjalista
Posty: 3171
Rejestracja: 30/12/2013, 18:47
BMW: Lexus is 220d
Państwo: Polska
Województwo: pomorskie
Miasto: Gdansk
Kontakt:

Post autor: Miłosz » 27/04/2017, 23:01

Tak, caly czas, jedynie na c musisz miec ediabas innymi slowy dzialajaca inpa ;) no i oczywiscie na c rowniez te pakiety zainstalowane netframeworki itd.
Mój --- > lexus is 220d

yoshimura01
Posty: 3
Rejestracja: 29/01/2017, 19:25
BMW: E46 320d
Rok produkcji: 2003
Państwo: Polska
Województwo: mazowieckie
Miasto:
Kontakt:

Post autor: yoshimura01 » 03/05/2017, 23:24

Hej. Czy któryś z kolegów może podesłać instrukcję instalacji programu ?? Mam paczkę instalacyjną z wersją ISTA P 3.58.0.500 ISTA D 3.54.11 Pozdrawiam

Miłosz
Specjalista
Posty: 3171
Rejestracja: 30/12/2013, 18:47
BMW: Lexus is 220d
Państwo: Polska
Województwo: pomorskie
Miasto: Gdansk
Kontakt:

Post autor: Miłosz » 04/05/2017, 7:40

Jeśli masz tą paczkę to instalujesz wszystkie dodatki. Pliki odbezpieczasz czyli drugi przycisk myszy właściwości i odblokuj. Sprawdz w winrar i w 7zip. Wypakowujesz na dysk. Nie wspominam o tym że działająca inpa na c to must have. Po wypakowaniu wersji standalone szukasz istagui i odpalasz. W plikach rheingold na pewno jest serial ktory musisz skopiować. Jak do tego dojdziesz to dawaj znać. W paczce był też regcleaner do zrobienia porządku w rejestrze, ale nie pamiętam czy przed wklepaniem seriala się go dawało czy po.
Mój --- > lexus is 220d


robertoz
Posty: 8
Rejestracja: 15/01/2017, 12:50
BMW: e46 318
Rok produkcji: 2001
Państwo: Polska
Województwo: kujawsko-pomorskie
Miasto: Ciechocinek
Kontakt:

Post autor: robertoz » 16/06/2017, 20:57

Przy swieżej instalacji nie trzeba odpalac rcleanera. Ale jak ktos wczesniej na tym samym lapku próbowal instalowac iste to obowiązkowo

xiro
Posty: 1
Rejestracja: 02/10/2017, 8:03
BMW: e39
Rok produkcji: 2003
Państwo: Polska
Województwo: podkarpackie
Miasto: jasło
Kontakt:

Post autor: xiro » 02/10/2017, 8:15

witam
czym moze byc spowodowane to ze laczac sie z ista+ tylko tyle mi pokazuje? wersja ISTA-D 4.07.13, poinstalowane wszystko co potrzebne, win 8.1 x64, inpa smiga bez problemu od dawna, przeczytalem juz chyba wszystko na ten temat, czyzby jednak brakowali mi jakichs plikow?
Obrazek

Młody90
Bywalec forum
Posty: 2262
Rejestracja: 19/02/2013, 10:45
BMW: 320D M47
Rok produkcji: 1999
Państwo: Polska
Województwo: śląskie
Miasto: Zabrze
Tlen: ------
VIN: KE44253
Kontakt:

Post autor: Młody90 » 10/06/2018, 19:30

hejo

gdy chce wlaczyc istagui.exe wyskakuje mi taki błąd '' CLR20r3''

ktos ogarnia co to moze byc ? net framework byl instalowany z roznych wersji .

aktualnie mam iste 4.10.21 , poprzednia wersja tez poległa na tym błędzie .

instalowane wszystko wg.instrukcji .


ODPOWIEDZ

Wróć do „Diagnostyka”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości